העסק שלי לכתיבת הרצאות "הרצאות עם תוצאות!" הפך למוביל בתחומו בזכות הרצאת הדגל שלי "הסרטן מת מצחוק", איתה הופעתי מאות פעמים בארץ ובעולם והפכה להצלחה מסחררת.
עם השנים גיליתי את הכח העסקי של הרצאה לקידום ובניית עסק. פיתחתי את שיטת ארבעת השלבים שמאפשרת לכל בעל עסק לכתוב הרצאה מקצועית ובזכותה להוביל את העסק שלו לשיאים חדשים.
בתהליך אישי וממוקד נבנה יחד את הרצאת הדגל שלכם, הרצאה שתמתג אתכם כמס' 1 בתחומכם, תבליט אתכם אל מול המתחרים ותאפשר לכם למגנט יותר לקוחות ולהגדיל רווחים.
יש לך רעיון מרכזי וכיוון מובנה להרצאה? צריך לסדר את הרעיונות שלך במעטפת נכונה ומדויקת? אתה לא מאלו שצריכים שיכתבו עבורם מילה במילה אלא מספיקים לך מבנה ושלד חזקים? המסלול הזה הוא עבורך!
רץ עם ההרצאה שלך ורוצה להכניס לתוכה שינויים קלים? רוצה לשדרג את ההרצאה שלך ולקחת אותה לשלב הבא? לא בטוח אם ההרצאה כיום היא הכי מדויקת שיש? ההרצאה לא מספיק מרתקת את הקהל? חסר בה אפקט ה-וואו? מעוניין להכניס הומור להרצאה? צריך לבנות הרצאת Ted או פרזנטציה קצרה? הגעת למקום הנכון!
יש לך רעיון לא מזוקק שחשוב לך לדייק? רוצה להבין מה הכיוון הכי נכון עבורך? משתוקק לדעת איך ניתן להפוך את הסיפור שלך להרצאה? יש לך הרצאה ורק רוצה לקבל טיפים איך לשדרג אותה? אני פה בשביל זה!
העסק שלך מיוחד ואתה בעל ידע ייחודי, הגיע הזמן שכולם ידעו את זה!
מחכה בקוצר רוח להתחיל תהליך מפרה ומלא השפעה ביחד אתכם 😊
רוצים לבנות הרצאה או סדנה?
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
נשמח לדבר איתך 🙂
© 2023 All Rights Reserved