גליה גורי

נוכחת בחיי – על מיניות ואהבה עצמית

אייל יקר
כשהתחלנו לדבר על לכתוב הרצאה, עלי, נראה היה שזו ממש עבודה קלילה, היה ברור לי מה נכתוב, היה ברור שציק צק נסיים, לי בכל אופן.
ואז התחלנו, קיבלתי ממך משימה, לחשוב לכתוב ותהיתי ביני לביני – לאן אתה חותר?
אין ספק שמה שניסית זה למקד אותי, שפכתי כמוית של מידע, חשוב יותר או פחות ואז התחלנו לסנן ולדייק. נתת לי להרגיש שאתה איתי, למרות שהמפגשים היום בזום הקשבה שלך היתה מופלאה והוצאת ממני את המיטב. וכתבנו יחד. ואז ברגע של התכנסות פנימה שלי הבנתי שלא הייתי מדוייקת לעצמי, חטאתי לעצמי ומתוך עצב ועוצמה גדולים יצאה התבוננות מחודשת על הכתיבה , התבוננות והבנה שהעצימה את ההרצאה, חידדה אתה ונתנה לה מקום ונכוחות מדוייקים ונכונים עבורי. העוצמה של הדברים חידדו אצלי נושאים בחיי והאירו אותם באור אחר וחיזקו את האמת שלי לדרך שעברתי.
אין ספק שתהליך הכתיבה איתך היה אחד התהליך המשמעותיים שעברתי בתקופה האחרונה. נותר לי רק לומר תודה, על הכל
באהבה והערכה ענקית, גליה

אייל אלטויל גליה גורי - מנחת סדאות לנוער, למבוגרים ולהורים בנושא מיניות

תקציר ההרצאה

כשגליה גורי עמיאל התחתנה בגיל 26 , היא בנתה על חיים כמו באגדות של דיסני.
היא לא תארה לעצמה שמערכת היחסים תכלול טיפולי פוריות, הפלות והבאת שלוש בנות לעולם, שאח ת מהן עם צרכים מיוחדים. דברים שגרמו לתסכולים, למתיחות רבה, לדעיכת מערכת היחסים עם בעלה עד לגרושין, לריסוק הגוף והנפש ואובדן המיניות והאהבה העצמית . כשהיא נמצאת בתחתית, מיואשת ובבלבול מוחלט, היא החליטה להרשם באופן אקראי ללימודי מגדר, מה שהתברר כנקודת התפנית בחייה.
בהרצאה מרתקת, חשופה, ומלאת כנות מספרת גליה על לימודי המגדר בה הבינה על הדרת הנשים שקיימת בחברה ומסתירה את הכוח החבוי בהן, על הפנטזיות של אגדות הדיסני עליהן גדלה וכיצד הן מצמצמות את התודעה הנשית לגבי עוצמתן.
מסלול שהמשיך ללימודי מיניות מיטיבה בה למדה כמה הפתיחות והשיח על המיניות הוא חשוב וגורם מכריע בכל הקשור להתפתחות נשית.
דרך הכלים העוצמתיים אותם קיבלה היא מספק בהרצאתה דרכים:
• כיצד להמנע מלהקטין את עצמינו ולשים עצמינו במרכז.
• איך להבין את הרצונות האישיים והפנטזיות המיניות שלנו למען העצמתינו.
• לייצר פתיחות במין למען תקשורת טובה יות ר בזוגיות ובחיים בכלל.
• לאהוב ולקבל את עצמינו למען שיפור הפתיחות במיניות ובכל אספקט
בחיים.
כלים אשר גרמו לה להבין את העוצמות שבה ובנשים בכלל, החזירו לה את הביטחון העצמי, את המיניות שלה, ושנתנו לה כח לשים עצמה במרכז בלי שום בושה והתנצלות על מה ומי שהיא.
זוהי לא הרצאה על מין, אלא על איך התחברות לנשיות ולמיניות שלנו מהמקום הכי עמוק יעזרו לנו להבין היכן נמצאים החסמים שבנו ויאפשרו לנו להפתח למרות כל הקשיים והפחדים, בדרך להגשמה של עצמינו. הגשמה גם ברמת העונג המיני, שזה סופר חשוב וגם בכל התחומים בחיים שקשורים לפריצת גבולות, לאהבה עצמית, לתקשורת טובה ועוד.
גליה גורי עמיאל, 47 , היא בוגרת לימודי הנחיית קבוצות ומנחת סדאות לנוער, למבוגרים ולהורים בנושא מיניות. בנוסף סיימה לימודי מגדר והנחיית אומנות ובחלק מהשיטות משתמשת בסדנאות השונות שמעבירה. כמו כן, בעלת קליניקה בה מלווה נשים וגברים בכל הקשור למיניות.
• ההרצאה מיועדת לנשים.

שליחה באמצעות ווטסאפ